Mátový dip

Zhotovení: do 20 minut
Uživatelské hodnocení:

Popis:

Tento svěží dip se výborně hodí hlavně ke grilované zelenině. A má dokonce dvě použití: jako marinádu ho můžete použít při nakládání kuřecích stehýnek - enzymy s zakysané smetaně pomohou masu dokonale zkřehnout. 

Instrukce:

1. Jak na to?

Krémovou zakysanou smetanu smíchejte s nasekanými lístky čerstvé máty, najemno nastrouhanou kůrou z poloviny citronu a čerstvě namletým pepřem. Dle chuti dip osolte. Ideálně se hodí ke grilované zelenině.
Mátový dip
Ingredience:
200 g Madeta Jihočeská tradiční zakysaná…
1 lžíce Kotányi Mlýnek Pepř černý 36g
1 ks Citrón (cca 180g)
3 větvičky Máta květináč 13 cm