0
K pokladně

Club sandwich

Club sandwich

Délka přípravy

Do půl hodinky

Počet porcí

1 porce

Náročnost

Hodnocení

Ingredience

12 ks Penam Chléb toustový rosický světlý 500g
16 ks Ponnath Řezničtí mistři Anglická slanina krájená 100g
200 g Biopark Bio kuřecí stehna s kostí balení (cca 500g)
280 g Salát římský (cca 280g)
1 ks Rajčata volná (cca 90g)
1 ks Okurka hadovka (cca 300g)
30 ml Hellmanns Majonéza originál 225ml
20 ml Demetra Extra panenský olivový olej 500ml
3 g Kotányi Mlýnek Mořská sůl s jodem 92g
3 g Kotányi Pepř černý mletý 20g

Postup přípravy

1. Grilujeme maso

Krůtí prsa osolíme, opepříme a potřeme olivovým olejem, ogrilujeme. Já postupuji tak, že jen nejdříve zprudka nechám opéct na grilovací pánvi, a potom je chviličku dopeču v troubě. Do pánve nakonec naskládáme plátky slaniny a necháme z obou stran vypéct do křupava. Slaninu vyndáme z pánve na papírový ubrousek a necháme osušit přebytečný tuk.

2. Toasty opečeme

V toasteru postupně necháme opéct plátky chleba, po vychladnutí každý z nich z jedné strany potřeme majonézou.

3. Vajce uvaříme, zeleninu nakrájíme

Připravíme si zeleninu. Rajčata a okurku nakrájíme na plátky, salát omyjeme, pečlivě osušíme, natrháme na kousky. Uvařené vejce oloupeme a nakrájíme na plátky. Upečená krůtí prsa nakrájíme ostrým nožem na plátky.

4. Skládáme

Sestavíme sandwiche. Spodní chléb poklademe salátem, rajčetem, vejcem, okurkou a slaninou. Prostřední chléb poklademe salátem, masem a slaninou. Přikryjeme zbylým chlebem, propíchneme na 2 místech špejlí či párátkem, našikmo rozkrojíme a podáváme.

5. Skládáme

Sestavíme sandwiche. Spodní chléb poklademe salátem, rajčetem, vejcem, okurkou a slaninou. Prostřední chléb poklademe salátem, masem a slaninou. Přikryjeme zbylým chlebem, propíchneme na 2 místech špejlí či párátkem, našikmo rozkrojíme a podáváme.

Nakupte potřebné ingredience

Penam Chléb toustový rosický světlý 500g (12 ks)

Ponnath Řezničtí mistři Anglická slanina krájená 100g (16 ks)

Biopark Bio kuřecí stehna s kostí balení (cca 500g) (200 g)

Salát římský (cca 280g) (280 g)

Rajčata volná (cca 90g) (1 ks)

Okurka hadovka (cca 300g) (1 ks)

Hellmanns Majonéza originál 225ml (30 ml)

Demetra Extra panenský olivový olej 500ml (20 ml)

Kotányi Mlýnek Mořská sůl s jodem 92g (3 g)

Kotányi Pepř černý mletý 20g (3 g)