Jogurtový dip

Zhotovení: do 10 minut
Uživatelské hodnocení:

Instrukce:

1. Půl hrsti kopru vmícháme do jogurtu

Jogurt dáme do misky spolu s na drobno nakrájeným koprem.

2. Dokrájíme kyselé okurky

Sterilované okurky nakrájíme na menší kousky a vložíme do misky k jogurtu. Dochutíme solí, pepřem a šťávou z půl citrónu.

3. Hotovo za 5 minut

Vše zakápneme olivovým olejem a společně dobře promícháme.
Jogurtový dip
Ingredience:
200 g Elinas Bílý jogurt řeckého typu 150g
2 g Kotányi Mlýnek Mořská sůl s jodem 92g
2 g Kotányi Mlýnek Pepř černý 36g
1 ks Citrón (cca 130g)
5 g Kopr čerstvý řezaný, vanička 30g
2 ks Znojmia Okurky (5-7cm) 340g
1 lžíce Ballester Extra panenský olivový olej…