Do hodinky
1 porce
Troubu rozehřejeme na 135 °C. Červenou řepu zbavíme slupky a nakrájíme na tenké plátky tlusté 1 až 2 mm. Dáme je na plech vyložený pečícím papírem, zakápneme olivovým olejem, osolíme a pečeme v troubě pečte dokřupava. Občas zkontrolujeme, tenčí plátky budou hotové dříve než ty tlustší.
Kozí sýr grilujeme na hodně rozpáleném grilu z každé strany vždy 1 - 2 minuty. Gril musí být opravdu rozpálený, aby se roztékající sýr ihned zapékal.
Vytvoříme medovou zálivku smícháním všech ingrediencí a dochutíme ho solí, pepřem a čerstvým tymiánem. Mix listových salátů promícháme spolu se zálivkou. Křupavé chipsy z řepy přidáme k salátu.
Hotový kozí sýr položíme na dochucený salát s červenou řepou a zakápneme olivovým olejem.