0
K pokladně

Carpaccio z cuket s parmezánem

Carpaccio z cuket s parmezánem

Délka přípravy

Rychlé

Počet porcí

1 porce

Náročnost

Hodnocení

Ingredience

3 ks Cuketa (cca 310g)
100 g Galbani Parmigiano reggiano sýr 60g
350 g Špenát Baby 125g
10 lžíce Ondoliva Olivový olej z pokrutin 1l
30 g Bonitas Bio Kešu ořechy 100g
1 ks Citrón (cca 90g)
1 stroužek Česnek (cca 90g)
1 lžíce Medokomerc Med luční 250g
2 g Kotányi Mlýnek Mořská sůl s jodem 92g
2 g Kotányi Mlýnek Pepř černý 36g

Postup přípravy

1. Cukety ugrilujeme

Cukety nakrájíme na plátky, potřeme olivovým olejem a opečeme je na grilu z obou stran.

2. Mixujeme

5 lžic olivového oleje, 2 lžíce vody, ½ hrsti kešu ořechů, šťávu z ½ citronu, 1 stroužek česneku, 1 lžíci medu, sůl a pepř rozmixujeme a vznikne nám dresink.

3. Zdravá večere je na světě

Servírujeme společně s baby špenátem, dresinkem a hoblinkami parmezánu.

Nakupte potřebné ingredience

Cuketa (cca 310g) (3 ks)

Galbani Parmigiano reggiano sýr 60g (100 g)

Špenát Baby 125g (350 g)

Ondoliva Olivový olej z pokrutin 1l (10 lžíce)

Bonitas Bio Kešu ořechy 100g (30 g)

Citrón (cca 90g) (1 ks)

Česnek (cca 90g) (1 stroužek)

Medokomerc Med luční 250g (1 lžíce)

Kotányi Mlýnek Mořská sůl s jodem 92g (2 g)

Kotányi Mlýnek Pepř černý 36g (2 g)