Carpaccio z cuket s parmezánem

Zhotovení: do 20 minut
Uživatelské hodnocení:

Instrukce:

1. Cukety ugrilujeme

Cukety nakrájíme na plátky, potřeme olivovým olejem a opečeme je na grilu z obou stran.

2. Mixujeme

5 lžic olivového oleje, 2 lžíce vody, ½ hrsti kešu ořechů, šťávu z ½ citronu, 1 stroužek česneku, 1 lžíci medu, sůl a pepř rozmixujeme a vznikne nám dresink.

3. Zdravá večere je na světě

Servírujeme společně s baby špenátem, dresinkem a hoblinkami parmezánu.
Carpaccio z cuket s parmezánem
Ingredience:
1 stroužek Česnek čerstvý (cca 90g)
100 g Galbani Parmigiano reggiano sýr 60g
1 lžíce Medokomerc Med luční 250g
2 g Kotányi Mlýnek Mořská sůl s jodem 92g
2 g Kotányi Mlýnek Pepř černý 36g
10 lžíce Ondoliva Olivový olej z pokrutin 1l
1 ks Citrón (cca 160g)
350 g Špenát baby, vanička 125g
3 ks Cuketa zelená čerstvá (cca 310g)
30 g Bonitas Bio Kešu ořechy 100g