0
K pokladně

Hamburger se slaninou a vejcem

Hamburger se slaninou a vejcem

Délka přípravy

Do půl hodinky

Počet porcí

1 porce

Náročnost

Hodnocení

Ingredience

600 g Bio hovězí mleté maso (cca 500g)
100 g Maso Brejcha Anglická slanina krájená 100g
4 ks Jeřábek & Vodrážka Farmářská vejce z podestýlky L 6ks
100 g Président Cheddar plátkový sýr 100g
4 ks Nutrifree Hamburger housky 180g
1 ks Cibule červená (cca 250g)
2 ks Rajčata volná (cca 100g)
1 ks Avokádo "Ready to Eat" (cca 160g)
100 g Salát Rukola 125g
1 ks Citrón (cca 90g)
2 g Kotányi Mlýnek Mořská sůl s jodem 92g
2 g Vitana Pepř černý mletý 18g

Postup přípravy

1. Masové placky opékáme na grilu

Hovězí maso umeleme v mlýnku na maso, (mělo by být z 15 % tučné) vložíme do mísy, osolíme a opepříme. Tvoříme placky vysoké asi 1,5 cm, které opečeme na rozpáleném grilu z obou stran. Sundáme z grilu, na teplé maso položíme plátek chedaru.

2. Avokádo ani slanina nebude chybět

Mezitím nakrájíme na tenké plátky cibuli, rajčata a avokádo, které zakápneme citrónovou šťávou. Plátky slaniny opečeme na pánvi, přidáme vejce a smažíme do zbělání bílků.

3. Vrstvíme a můžeme podávat

Housky rozpůlíme a prohřejeme je krátce na grilu. Poté na housku vrstvíme rukolu, plátky avokáda, rajčat, cibule, maso se sýrem, slaninu, vejce a opatrně přiklopíme druhou částí housky.

Nakupte potřebné ingredience

Bio hovězí mleté maso (cca 500g) (600 g)

Maso Brejcha Anglická slanina krájená 100g (100 g)

Jeřábek & Vodrážka Farmářská vejce z podestýlky L 6ks (4 ks)

Président Cheddar plátkový sýr 100g (100 g)

Nutrifree Hamburger housky 180g (4 ks)

Cibule červená (cca 250g) (1 ks)

Rajčata volná (cca 100g) (2 ks)

Avokádo "Ready to Eat" (cca 160g) (1 ks)

Salát Rukola 125g (100 g)

Citrón (cca 90g) (1 ks)

Kotányi Mlýnek Mořská sůl s jodem 92g (2 g)

Vitana Pepř černý mletý 18g (2 g)