0
K pokladně

Hovězí polévka s vínem

Hovězí polévka s vínem

Délka přípravy

Do půl hodinky

Počet porcí

1 porce

Náročnost

Hodnocení

Ingredience

0.33 ks Hovězí bujón
0.66 ml Bílé víno
200 g Chléb
0.16 g Máslo
4 g Skořice
100 g Smetana
100 g Parmazán

Postup přípravy

1. Svaření vína a vývaru

Ve velkém hrnci smícháme víno a vývar. Směs přivedeme k varu a necháme vařit po dobu 1 minuty. Pak hrnec stáhneme z plotny a odložíme stranou - základ polévky máme hotový.

2. Vaříme polévku, smažíme topinky

Do základu přidáme smetanu a opatrně zahříváme, aby se rovnoměrně prohřála. Přidáme parmazán a vše promícháme. Mezitím si na pánvičce osmahneme chleba, dokud nám nevznikne zlatá topinka.

3. Jak podávat?

Hotové topinky vložíme do misky a pro ozvláštnění celého pokrmu je můžeme okořenit špetkou skořice. Vše přelijeme hotovou polévkou a před podáváním posypeme strouhaným parmazánem.

Nakupte potřebné ingredience

Hovězí bujón (0.33 ks)

Bílé víno (0.66 ml)

Chléb (200 g)

Máslo (0.16 g)

Skořice (4 g)

Smetana (100 g)

Parmazán (100 g)