Rychlé
1 porce
Olivový olej dejte rozpálit na pánvičku. Mezitím nakrájejte bagetu na tenké plátky a restujte je na pánvi zhruba 2 minuty. Orestované bagetce na oleji se říká bruschetta, teď už jen zbývá ji ozdobit. Připravte si na pult všechny ingredience a pusťte se do toho.
Plátky uzeného lososa si nakrájejte na malé tenké kousky tak, aby se vešly na orestované bruschettky. Namažte je Lučinou a pak je zamotejte do ruliček. Na bruschettky nejprve dejte trochu omyté rukoly a pak na ni přiložte plátek zamotaného lososa s Lučinou uvnitř. Nakonec doporučujeme bruschettku ozdobit trochou chutného lososového kaviáru.
Oblohu na bruschettky připíchněte špejlí, aby všechno hezky drželo pohromadě. Přejeme dobrou chuť a vydařenou párty!
Lze objednat na zítra a následující dny.