Do půl hodinky
1 porce
Nejprve si na stůl vyložíte veškeré potřebné suroviny. Před přípravou palačinkového těsta můžete vyndat z mrazáku lesní směs a nechat ji při pokojové teplotě. Těsto na palačinky pak smícháte z mléka, mouky, vejce a lžíce cukru. Cílem je smíchat přísady do hladkého a vláčného těsta. Pokud máte elektrický šlehač, můžete ho využít jako pomocníka.
Na pánvičce rozehřejte lžičku oleje. Jakmile je olej zahřátý, začněte nalévat palačinkové těsto. Na jednu palačinku doporučujeme použít zhruba jednu naběračku. Počkejte, až se první strana osmaží dozlatova a poté obraťte a smažte druhou.
Ještě potřebujete připravit náplň. Na tu budete potřebovat javorový sirup, čokoládový toping a nutelu. Topingem a nutelou střídavě potírejte jednotlivé palačinky a skládejte je na sebe. Po naskládání dort polijte javorovým sirupem. Mražené ovoce doslaďte a můžete ho použít na dozdobení.