Samir Zelí kysané bílé

500 g
Běžná cena
21,90 Kč 43,80 Kč/kg

Značka: Samir

Země původu:
Česká republika

Aktuální trvanlivost: 96 dní

Popis produktu

Zelí kysané bílé

O PRODUKTU

Bílé hlávkové zelí je vypěstované v Bohušovicích nad Ohří a zpracováno v Brništi u České Lípy. Kysané zelí je vyráběno tradiční metodou nakládání za použití soli a kmínu, při kterém proběhne důležité mléčné kvašení. Kysané zelí se v české kuchyni používá s velkou oblibou. Hodí se jako příloha k pečeni, klobásám, do šťouchaných brambor, připravuje se z něj také polévka zelňačka nebo segedínský guláš.

TIP

Je vhodné si jednou za čas udělat jednoduchý salát z kysaného zelí, cibulky a sladké zálivky.

 

Hmotnost pevného podílu

350

Skladovací podmínky
Skladujte v chladu do +10 ℃. Chraňte před světlem a po otevření urychleně spotřebujte.
Název a adresa výrobce
Samir Kysané Zelí s.r.o., Masarykova 374, 411 56 Bohušovice nad Ohří, Česká republika
Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 96 dní

Aktuálně evidovaná trvanlivost produktu: 96 dní

Složení, alergeny a nutriční hodnoty
Složení

 Zelí bílé, voda, jedlá sůl, kmín, konzervant E 202 - baleno v ochranné atmosféře oxidu uhličitého.

Výživové hodnoty (na 100 g)

Energetická hodnota 97 kJ
Energetická hodnota 22.2 kcal
Tuky 0.1 g
Z toho nasycené mastné kyseliny 0.1 g
Sacharidy 4.6 g
Z toho cukry 0.2 g
Bílkoviny 0.8 g
Sůl 1.09 g

Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.

Kategorie, ve kterých se produkt nachází

1000850