Samir Zelí kysané bílé
- Popis produktu
Zelí kysané bílé
O PRODUKTU
Bílé hlávkové zelí je vypěstované v Bohušovicích nad Ohří a zpracováno v Brništi u České Lípy. Kysané zelí je vyráběno tradiční metodou nakládání za použití soli a kmínu, při kterém proběhne důležité mléčné kvašení. Kysané zelí se v české kuchyni používá s velkou oblibou. Hodí se jako příloha k pečeni, klobásám, do šťouchaných brambor, připravuje se z něj také polévka zelňačka nebo segedínský guláš.
TIP
Je vhodné si jednou za čas udělat jednoduchý salát z kysaného zelí, cibulky a sladké zálivky.
Hmotnost pevného podílu
350
- Skladovací podmínky
- Skladujte v chladu do +10 ℃. Chraňte před světlem a po otevření urychleně spotřebujte.
- Název a adresa výrobce
- Samir Kysané Zelí s.r.o., Masarykova 374, 411 56 Bohušovice nad Ohří, Česká republika
Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 96 dní
Aktuálně evidovaná trvanlivost produktu: 96 dní
- Složení
Zelí bílé, voda, jedlá sůl, kmín, konzervant E 202 - baleno v ochranné atmosféře oxidu uhličitého.
Výživové hodnoty (na 100 g) | Hodnota |
---|---|
Energetická hodnota | 97 kJ |
Energetická hodnota | 22.2 kcal |
Tuky | 0.1 g |
Z toho nasycené mastné kyseliny | 0.1 g |
Sacharidy | 4.6 g |
Z toho cukry | 0.2 g |
Bílkoviny | 0.8 g |
Sůl | 1.09 g |
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.