Spak BIO Gourmet Ketchup
Značka: Spak
- Země původu:
- Česká republika
- Země provenience:
- Česká republika
Aktuální trvanlivost: 80 dní
- Zákonný název
- Kečup jemný
- Popis produktu
Rajčatový kečup v BIO kvalitě. Na 100 g výrobků bylo použito 210 g zralých rajčat.
Suroviny pro výrobu jsou certifikované a výhradně z ekologického zemědělství.
Návod na přípravu:
Určeno k přímé spotřebě.
O výrobci:
Spak – požitek pro pravé labužníky.
Základ každého výrobku značky Spak je kvalitní zpracování, excelentní chuť a důraz i na ty nejmenší detaily.
Značka je odrazem nejen chutných produktů, ale i nejlepších surovin, díky kterým může značka nabídnout bohatý sortiment nejen pro rodinu, ale i jednotlivce.
- Adresa dodavatele
- SPAK Foods s.r.o., Nádražní 623, 34201, Sušice
- Skladovací podmínky
- Skladujte při teplotě od +2°C do +25°C.
Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 80 dní
Aktuálně evidovaná trvanlivost produktu: 80 dní
- Složení
Rajčatový protlak* (země původu Itálie,210 g rajčat na 100 g kečupu), pitná voda, třtinový cukr*, kvasný ocet lihový*, jedlá sůl, citrónový koncentrát*; koření* (* produkt ekologického zemědělství; zemědělská produkce EU/mimo EU).
Výživové hodnoty (na 100 g) | Hodnota |
---|---|
Energetická hodnota | 467 kJ |
Energetická hodnota | 110 kcal |
Tuky | 0.1 g |
Z toho nasycené mastné kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 24 g |
Z toho cukry | 23 g |
Vláknina | 1.9 g |
Bílkoviny | 1.7 g |
Sůl | 2.3 g |
Země | Hodnota |
---|---|
Země provenience | Česká republika |
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.