Meggle Smetana ke šlehání 33%
Nakupte více za méně
- Zákonný název
- Vysoce pasterizovaná smetana ke šlehání. Tuk 33%
- Popis produktu
Smetanu ke šlehání MEGGLE oceníte díky snadné přípravě: našlehat jde tak rychle a jednoduše!
Její skvělou chuť si pak vychutnáte nejen na moučnících a ovocných salátech, ale také na zmrzlině, pudinku či kávě. Sladké obláčky se hodí skoro ke všemu.
Ideální pro studenou i teplou kuchyni.
Obsah tuku 33 %.
O značce
Přestože je společnost MEGGLE v České republice svými produkty známá teprve od roku 1991, má za sebou dlouhou historii.
Její počátky se datují do roku 1887 v Bavorsku, kde vznikla v podhůří Alp jako rodinná výrobna sýru. V první polovině minulého století se postupně rozrůstala a zpracovávala mléko od stále většího počtu alpských zemědělců a farem. V padesátých letech se stala nadnárodní společností a začala se soustředit na export. Velký úspěch ji přinesl zejména výrobek bylinkové máslo, které představila jako první na světě. V roce 1977 otevírá pobočku až v dalekém Japonsku a v 90. letech expanduje do východní Evropy. Naše společnost MEGGLE s.r.o. byla založena v roce 1991 jako součást koncernu MEGGLE AG.
- Adresa dodavatele
- MEGGLE Slovakia s. r. o., Studená 35, 823 55 Bratislava, Slovenská republika
- Skladovací podmínky
- Skladujte při teplotě od +2 °C do + 8 °C.
Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 40 dní
Aktuálně evidovaná trvanlivost produktu: 34 dní
- Složení
SMETANA, stabilizátor: karagenan.
Výživové hodnoty (na 100 ml) | Hodnota |
---|---|
Energetická hodnota | 1315 kJ |
Energetická hodnota | 314 kcal |
Tuky | 33 g |
Z toho nasycené mastné kyseliny | 18 g |
Sacharidy | 3.3 g |
Z toho cukry | 3.3 g |
Bílkoviny | 2.2 g |
Sůl | 0.1 g |
Alergeny | Hodnota |
---|---|
Mléko | Ano |
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.