Cibule Bistro Lasagne Bolognese
- Popis produktu
Hovězí ragú s kořenovou zeleninou provoněné bazalkou a bylinkami, doplněné o rajčata proložené pláty italských těstovin a každá vrstva prolitá bešamelem a prosypaná italským sýrem. Pečením se všechny chutě propojí a na povrchu se udělá zlatavá kůrka jako v Itálii.
Příběh Cibule. Radost z jídla.
Cibule se zrodila v srdci šéfkuchaře Filipa Sajlera z touhy nabídnout lidem jídlo jako v restauraci. Jídlo, které si budou moct vychutnat kdykoliv a kdekoliv. Filip dal proto dohromady tým s mezinárodními kulinářskými zkušenostmi, nejvyšší odborností, úžasný řetězec farem i dodavatelů a špičkovou skandinávskou technologii. Více jak dva roky jsme všichni společně ladili komplexní řešení a každý detail.
Právě teď jdeme na trh a budeme s láskou a péčí koncept rozvíjet dál. Každý den vždy o kus lépe, od pečlivého výběru surovin, přes úpravu jídel nejmodernější technologií, šokovým zchlazením a balením do krabiček. I když máme obal recyklovatelný a z lokálního zdroje, náš cíl je dál hledat ekologické řešení. Cibule. musí mít vždy všechno 100% čerstvé, z nejlepších surovin a v maximální kvalitě. Cibule. se stala naší vášní.
Jídlo od Cibule. můžete mít vždy doma v lednici, nemusíte na něj čekat, je připraveno k rychlému ohřátí a servírování. Jídlo už nemusí být mnoho času v kuchyni, jídlo od Cibule. je radost a skutečné řešení.
Filip Sajler patří díky úspěšnému pořadu Kluci v akci k nejznámějším českým kuchařům.
Má za sebou praxi ve špičkových restauracích a cateringových společnostech v USA, Německu, Singapuru a v České republice. Absolvoval stáže a praxe u věhlasných a Michelinem oceněných šéfkuchařů jako je Yannick Alléno, Armand Arnand a Norbert Niederkopfler.
Byl členem Národního kuchařského týmu AKC ČR. Je držitelem řady ocenění z kuchařských soutěží FHA Culinary cup Singapore, IGEHO Stuttgart, ScotHot Glasgow, World Culinary Championship Basil včetně trofeje z Kuchařské olympiády v Erfurtu.
Vařil či organizoval catering pro významné politiky; evropské premiéry a přední představitele Evropy v průběhu českého předsednictví EU v Bruselu i u nás doma. Vařil také pro hvězdy showbusinessu jako Madonnu, Davida Bowieho, Bruce Springsteena a mnoho dalších.
- Skladovací podmínky
- Skladujte při teplotě od +2 °C do +6 °C. Po otevření ihned spotřebujte.
- Název a adresa výrobce
- EAT PERFECT s.r.o., Pražská 673, 431 51 Klášterec nad Ohří
Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 10 dní
Aktuálně evidovaná trvanlivost produktu: 7 dní
- Složení
Mleté maso 19 % (hovězí maso 50 %, vepřové maso 50 %), MLÉKO, drcená rajčata 15,8 % (rajčata 70 %, rajčatová šťáva, regulátor kyselosti: kyselina citronová), zelenina v různém poměru (mrkev, CELER, pastinák), těstoviny 11,1 % (KRUPICE Z TVRDÉ PŠENICE), PŠENIČNÁ MOUKA, slunečnicový olej, červené víno (obsahuje SIŘIČITANY), směs strouhaných tvrdých SÝRŮ 2,3 % (MLÉKO, jedlá sůl, syřidlo, konzervant: VAJEČNÝ lysozym), česnek, jedlá sůl, oregano, černý pepř.
Výživové hodnoty (na 100 g) | Hodnota |
---|---|
Energetická hodnota | 1197 kJ |
Energetická hodnota | 287 kcal |
Tuky | 16 g |
Z toho nasycené mastné kyseliny | 4.6 g |
Sacharidy | 23 g |
Z toho cukry | 4.5 g |
Bílkoviny | 12 g |
Sůl | 0.91 g |
Alergeny | Hodnota |
---|---|
Lepek | Ano |
Vejce | Ano |
Mléko | Ano |
Celer | Ano |
Oxid siřičitý a siřičitany | Ano |
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.