Sádlo škvařené
450 g- Země původu:
- Česká republika
- Popis produktu
Jedlý živočišný tuk.
Sádlo je živočišný tuk, který se nejčastěji získává z prasat, lze však získat i z hus, kachen apod. Sádlo se používá na vaření, smažení, ale i na studenou kuchyni. Vepřové nesolené sádlo se běžně používá k výrobě mýdla, mastí či pleťových masek. Někdo však nikdy nezanevře nad sádlem namazaným na chlebě, posypaným cibulí nebo česnekem.
- Adresa dodavatele
- Uzeniny Příbram, a.s., Antala Staška 1670/80, 140 00 Praha, Česká republika
- Skladovací podmínky
- Skladujte při teplotě do + 7 °C
- Složení
100 % vepřové sádlo
Výživové hodnoty (na 100 g) | Hodnota |
---|---|
Energetická hodnota | 3800 kJ |
Energetická hodnota | 910 kcal |
Tuky | 100 g |
Z toho nasycené mastné kyseliny | 43 g |
Sacharidy | 0 g |
Z toho cukry | 0 g |
Bílkoviny | 0 g |
Sůl | 0 g |
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.