Spak Ketchup Master
- Popis produktu
Prémiový kečup s bohatým obsahem italských rajčat - použito 210 g rajčat na 100 g kečupu.
Kečup pochází z Číny z konce 17. století. Tehdy slovo ke-čjap/ketsiap označovalo směs nakládaných ryb a koření. Rajčata jako základ se začala používat až o sto let později. Jak se kečup rozšiřoval, rozšiřovaly se i ingredience, a tak se ve směsi nalezly také houby. Ořechy či ančovičky.
O značce
Spak – požitek pro pravé labužníky. Základ každého výrobku značky Spak je kvalitní zpracování, excelentní chuť a důraz i na ty nejmenší detaily. Značka je odrazem nejen chutných produktů, ale i nejlepších surovin, díky kterým může značka nabídnout bohatý sortiment nejen pro rodinu, ale i jednotlivce.
- Skladovací podmínky
- Skladování 2 - 25 °C.
- Název a adresa výrobce
- Spak Foods s.r.o. Nádražní 623, 342 01 Sušice
Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 277 dní
Aktuálně evidovaná trvanlivost produktu: 276 dní
- Složení
Rajčatový protlak (země původu Itálie, 210 g rajčat na 100 g kečupu), pitná voda, cukr, kvasný ocet lihový, jedlá sůl, koření.
Výživové hodnoty (na 100 g) | Hodnota |
---|---|
Energetická hodnota | 490 kJ |
Energetická hodnota | 105 kcal |
Tuky | 0.2 g |
Z toho nasycené mastné kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 24 g |
Z toho cukry | 22 g |
Vláknina | 0 g |
Bílkoviny | 2.3 g |
Sůl | 1.8 g |
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.