Rabbit Kuře celé bez drobů, mražené
- Popis produktu
Kuře celé bez drobů, výhradně z českých chovů
Tipy na přípravu
Kuře celé je vhodné na pečení v troubě, grilování či uzení. Dobré je kuře před pečením svázat, aby si zachovalo tvar a nevysušilo se. Kuře můžeme také plnit nádivkami, špikovat a marinovat.
Kuřecí maso lze připravit na mnoho způsobů a vždy své blízké překvapíte originální chutí. Díky snadné přípravě je ideální pro přípravu rychlých pokrmů, které můžete mít na stole pro celou rodinu během chvilky.
O značce
Skupina RABBIT se sídlem v Trhovém Štěpánově pracuje v systému výrobní vertikály zajišťující kompletní kvalitativní a hygienickou kontrolu všech činností a následných produktů, od rozboru půd přes kontrolu osiv, rostlinnou a živočišnou produkci až ke kontrole potravinářských provozů a vyráběných potravin. Za tím vším je velmi zkušený manažerský tým a také více než 1700 zaměstnanců v zemědělské a potravinářské výrobě, tak i v maloobchodním prodeji. Roční výkony skupiny RABBIT činí 7,5 až 8 miliard. Kč.
- Adresa dodavatele
- RABBIT Trhový Štěpánov a.s., Sokolská 302, 25763 Trhový Štěpánov, Česká republika
- Skladovací podmínky
- Skladujte při teplote -18°C nebo nižší.
- Složení
Kuře celé bez drobů
Výživové hodnoty (na 100 g) | Hodnota |
---|---|
Energetická hodnota | 804 kJ |
Energetická hodnota | 193 kcal |
Tuky | 13 g |
Z toho nasycené mastné kyseliny | 3 g |
Bílkoviny | 19 g |
Sůl | 0.2 g |
Popis produktu | Hodnota |
---|---|
Třída jakosti | A |
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.