Šumavská Zvěřina Srnčí svíčková
Značka: Šumavská Zvěřina
- Země původu:
- Česká republika
- Popis produktu
Srnčí svíčková je velice křehké luxusní maso, které nenahradíte ničím jiným a jeho konzumace je skutečně zážitek.
Nejjemnější maso, vhodné na rychlou minutkovou úpravu.
TIP NA RECEPT: SRNČÍ SVÍČKOVÁ S BRUSINKOVÝM ČATNÍ
Budete potřebovat:
1 kg srnčí svíčkové,
2 lžíce medu,
2 lžíce brusinkového čatní,
0,2 dcl bílého vína,
olivový olej,
máslo,
sůl,
pepř.Postup přípravy:
srnčí svíčkovou nakrájíme na špalíčky, osolíme, opepříme a prudce opečeme na olivovém oleji. Maso vyndáme stranou a do výpeku přidáme med, brusinkové čatní, kousek másla a vše zalijeme bílým vínem. Necháme probublat, přidáme maso a krátce povaříme. Odstraníme z plotýnky a necháme dojít.Podáváme například s rýží.
O ZNAČCE
Prodejem zvěřiny se zabýváme již od roku 1996 a jako rodinná firma od samého počátku klademe velký důraz na vysokou kvalitu, solidní jednání a osobní přístup ke každému zákazníkovi. Nabízíme zvěřinu od zvěře spárkaté, pernaté až po zajícovité. Převážnou část zvěřiny vykupujeme v oblasti Šumavy, Středočeského kraje a Jihočeského kraje. Svoz zvěřiny zajišťujeme vlastními vozidly a pro zajištění dobré kvality vykupované zvěřiny provádí výkup pouze rodinní příslušníci. Zvěřinu vykupujeme rovněž v místě provozovny.
V říjnu 2014 jsme získali na naše výrobky certifikát "ŠUMAVA originální produkt", který jsme v roce 2016 opět obhájili. Na jaře roku 2017 jsme zažádali o ocenění značkou KLASA, kterou jsme od 1.7. 2017 získali na tři produkty.
- Skladovací podmínky
- Skladujte při teplotě -18 °C.
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.