Probio Mouka špaldová hladká BIO
- Popis produktu
Špalda je původní druh pšenice s jemně oříškovou chutí. Na klasické vaření a pečení.
Bílá biomouka na sváteční pečení. Špaldová mouka hladká je vhodná k přípravě koláčů, vánoček, mazanců, vánočního pečiva či k zahušťování polévek a omáček. Využijete ji i na pečení domácího chleba.
ZAJÍMAVOST
Víte že? Jsme specialisti na zpracování špaldy. Věnujeme se tomu už od našeho počátku v roce 1992 a máme celou řadu špaldových výrobků (špaldota, mouky, vločky, krupice apod. ). Naše technologie nám umožňuje odebírat špaldu téměř "přímo z pole" a zrno zpracováváme od jeho počátku - čištění, sušení, mletí, balení. Sušíme šetrně teplým vzduchem a konečný produkt si tak zachová své živiny. Mouky nemeleme do zásoby a máme je proto vždy čerstvé a voňavé. Naše špalda pochází z ekopolí. Když ji pěstujeme, děláme to šetrně, s ohledem na půdu, vodu, ptáky, hmyz....
- Skladovací podmínky
- Skladujte v suchu.
- Název a adresa výrobce
- PRO-BIO s.r.o. Lipová 40, Staré Město pod Sněžníkem, 788 32 Staré Město, Česká republika.
Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 224 dní
Aktuálně evidovaná trvanlivost produktu: 224 dní
- Složení
100% špaldová mouka hladká bílá BIO.
Výživové hodnoty (na 100 g) | Hodnota |
---|---|
Energetická hodnota | 1447 kJ |
Energetická hodnota | 341 kcal |
Tuky | 1.3 g |
Z toho nasycené mastné kyseliny | 0.2 g |
Sacharidy | 69 g |
Z toho cukry | 1 g |
Vláknina | 3.6 g |
Bílkoviny | 12 g |
Alergeny | Hodnota |
---|---|
Lepek | Ano |
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.