Hovězí zadní
- Země původu:
- Česká republika
- Popis produktu
Zadní hovězí doporučujeme zejména ke všem druhům omáček, od klasické svíčkové přes rajskou po dušení na víně či černém pivu. Alternativně z něj připravíte perfektní biftek. Maso z kýty patří mezi nejkvalitnější části hovězího. Vyniká tím, že je poměrně libová a hodí se na dušení a pečení.
O výrobci
Kostelecké uzeniny působí na trhu s masnými lahůdkami již od roku 1917. Od té doby jsou výrobcem věhlasných masných pochoutek. V jejich portfoliu nechybí čerstvé hovězí a vepřové maso zejména českého původu. Současnost Kosteleckých uzenin je o moderních technologiích, bezpečnosti a o kontrole surovin i finálního výrobku, stejně jako o tradičním přístupu k řeznickému řemeslu.
- Skladovací podmínky
- Skladujte při teplotě: od +1°C do +4°C
- Název a adresa výrobce
- Kostelecké uzeniny a.s., Č.P. 60, KOSTELEC, 588 61
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.