Hovězí bok bez kosti
- Země původu:
- Belgie
- Popis produktu
Flank steak je řez, který pochází ze spodní části břišního svalu a je pro něj charakteristický jeho plochý a pravidelný tvar, díky kterému se mu také přezdívá zrcátko. Je jako stvořený k opékání na grilu a v troubě. Maso krájíme zásadně proti vláknu, jinak bude na skus moc tuhé. Správně nakrájený Flank steak je křehký, šťavnatý, má výraznou masovou chuť a vůni a doslova se rozplývá na jazyku.
- Skladovací podmínky
- Skladujte při teplotě 0°C do 4°C.
- Název a adresa výrobce
- Rotterdam Trading Office B.V., SCHIEWEG 104, DELFT, 2627 AR
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.