Mk Polička Jazyk uzený hovězí
Značka: Mk Polička
- Země původu:
- Česká republika
- Popis produktu
Asi nejčastěji se uzený hovězí jazyk podává s křenovou omáčkou, anebo s pyré. Musí se poměrně dlouho vařit cca dvě hodiny, ale po uvaření a oloupání vrchní vrstvy získáte jemné a vláčné a maso, které se hodí i na slavnostní tabuli.
O výrobci:
Maso, které Maso uzeniny Polička, dodává na náš trh, prochází z pastvin v českém kraji. Důsledně dbají na kvalitu zpracování masa a zároveň přistupují s úctou ke skotu, řemeslu i přírodě. Řadí se mezi největší dodavatele hovězího masa v rámci české republiky. Tato firma se pyšní efektivním a ekologickým přístupem k masu, neplýtvá jím, zpracuje každou část a zároveň se ke zvířatům i k masu chová s úctou.
- Skladovací podmínky
- Skladujte při teplotě +1°C až +7°C. Po otevření spotřebujte do 3 dnů.
- Název a adresa výrobce
- MASO UZENINY POLIČKA, a.s., Č. P. 300, KAMENEC U POLIČKY, 572 01
- Složení
- Hovězí jazyk min. 85 %, pitná voda, dusitanová solící směs (jedlá sůl, jodičnan draselný, konzervant: E 250), stabilizátory: E 450, E 451, zahušťovadlo: E 407a, cukr, antioxidant: E 301, aroma.
Výživové hodnoty (na 100 g) | Hodnota |
---|---|
Energetická hodnota | 1819 kJ |
Energetická hodnota | 439 kcal |
Tuky | 36.8 g |
Z toho nasycené mastné kyseliny | 14.3 g |
Sacharidy | 2 g |
Z toho cukry | 0.5 g |
Bílkoviny | 25 g |
Sůl | 4.2 g |
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.