Vepřové palce z panenek
cca 1 kgBěžná cena
- Země původu:
- Nizozemsko
- Popis produktu
Vepřový palec je opačná část panenky, tzv. špičky. Maso je velmi křehké, s minimálním obsahem tuku. Nejlepším způsobem přípravy je rychlé orestování z obou stran tak, aby maso zůstalo uvnitř krásně šťavnaté a nevysušené.
- Skladovací podmínky
- -18°C nebo nižší
- Název a adresa výrobce
- Animalco a.s.
Složení, alergeny a nutriční hodnoty
- Složení
- vepřové maso
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.