Hovězí zadní plec býk
cca 1 kg- Země původu:
- Česká republika
- Chov/Vykrmeno:
- Česká republika
- Poraženo:
- Česká republika
- Bouráno:
- Česká republika
- Popis produktu
Zadní hovězí maso je považováno za jedno z nejkvalitnějších částí krávy i býka. Podle toho, co z něj budete připravovat, je důležitý i jeho výběr. Tento typ masa obvykle obsahuje jen velmi málo tuku vaziva, proto se jedná o libové maso. Vhodné je na pečení i vaření.
O výrobciMaso, které Maso uzeniny Polička, dodává na náš trh, prochází z pastvin v českém kraji. Důsledně dbají na kvalitu zpracování masa a zároveň přistupují s úctou ke skotu, řemeslu i přírodě. Řadí se mezi největší dodavatele hovězího masa v rámci české republiky. Tato firma se pyšní efektivním a ekologickým přístupem k masu, neplýtvá jím, zpracuje každou část a zároveň se ke zvířatům i k masu chová s úctou.
- Skladovací podmínky
- Skladujte při teplotě +1°C až +4°C. Po rozbalení ihned zpracujte.
- Název a adresa výrobce
- MASO UZENINY POLIČKA, a.s., Č. P. 300, KAMENEC U POLIČKY, 572 01
- Složení
Hovězí zadní plec býk.
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.