Králík bez hlavy, mražený
- Země původu:
- Česká republika
- Popis produktu
Králík celý bez hlavy.
Tipy na přípravu
Králičí maso je jemné, ale nevýrazné chuti, proto je dobré s těmito vlastnostmi při kuchyňské úpravě počítat a volit chuťově výraznější přísady a koření. Jinak králičí maso připravujeme podobně jako maso jehněčí a kůzlečí nebo jako maso zajíce a divokého králíka.
Na smažení je vhodné maso z mladého králíka, na pečení můžeme použít králíka celého i staršího. V úpravě minutek, jako jsou přírodní řízky, medailonky apod. se uplatňuje jen maso z mladého králíka, a to ze zadní půlky.
O značceSkupina RABBIT se sídlem v Trhovém Štěpánově pracuje v systému výrobní vertikály zajišťující kompletní kvalitativní a hygienickou kontrolu všech činností a následných produktů, od rozboru půd přes kontrolu osiv, rostlinnou a živočišnou produkci až ke kontrole potravinářských provozů a vyráběných potravin. Za tím vším je velmi zkušený manažerský tým a také více než 1700 zaměstnanců v zemědělské a potravinářské výrobě, tak i v maloobchodním prodeji. Roční výkony skupiny RABBIT činí 7,5 až 8 miliard. Kč.
- Skladovací podmínky
- Skladovat při teplotě -18°C až -20°C
- Název a adresa výrobce
- RABBIT Trhový Štěpánov a.s. Trhový Štěpánov 302 257 63 Trhový Štěpánov
- Složení
králík celý bez hlavy, bez jater, dokalibrovánou kousky masa
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.