BONITAS BIO Vlašská jádra
- Popis produktu
Jádra vlašských ořechů v BIO kvalitě.
Jak regenerovat ořechy, aby byli stále šťavnatě?
Ořechy by měly být ve vodě louhovány minimálně 24 hodin. Během té doby je dobré vodu vyměnit, stačí 2x-3x. Není to časově nijak náročné, ale výsledek vás určitě překvapivý. Ořechy, které tímto způsobem získáte, jsou velmi lahodné a téměř k nerozeznání od těch z nové sklizně.
O BONITAS
Parta milovníků chutného jídla se spojila a dnes vede dobře zavedenou značku Bonitas. Značku Bonitas poprvé ukázali světu v roce 2012. Na trh přinesli řadu produktů konzervovaného ovoce a zeleniny. Bonitasu předcházely dlouhodobé zkušenosti s obchodem a potravinami. Ročně navštíví desítky výstav a festivalů. Sledují trendy. Procestovali celý svět a osobně navštívili mnoho dodavatelů. Vybrali jen ty nejlepší. V roce 2014 lehce upravili směr značky a na trh přinesli vynikající řadu Bio výrobků. Samotný název Bonitas pochází z latiny a je odvozen ze slova krása a pochoutka. Firma prosazuje filozofii "můžete jíst očima", výrobky Bonitas proto představují perfektní propojení chuti a krásy.
- Skladovací podmínky
- Skladujte v suchu při teplotě do 25°C a relativní vlhkosti do 70%
- Název a adresa výrobce
- King Food Bohemia, s.r.o., Husinecká 903/10, 130 00 Praha 19
Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 350 dní
Aktuálně evidovaná trvanlivost produktu: 350 dní
- Složení
Jádra vlašských ořechů.
Výživové hodnoty (na 100 g) | Hodnota |
---|---|
Energetická hodnota | 2941 kJ |
Energetická hodnota | 713 kcal |
Tuky | 69.3 g |
Z toho nasycené mastné kyseliny | 6.32 g |
Sacharidy | 3.4 g |
Z toho cukry | 3.1 g |
Bílkoviny | 16.22 g |
Sůl | 0.41 g |
Alergeny | Hodnota |
---|---|
Lepek | Ano |
Skořápkové plody | Ano |
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.