Montanari & Gruzza Máslo italské bez laktózy
125 gZnačka: Montanari & Gruzza
- Země původu:
- Itálie
- Popis produktu
Máslo italské výroby. Jeho chuť je lahodná, tradičně máslová a jemně nasládlá. Dobře se roztírá, takže si jej snadno můžete vychutnat na kousku jakéhokoli pečiva. Díky nízkému obsahu laktózy (méně, než 0,1%) jej mohou jíst i lidé s její intolerancí.
O výrobci:
Po generace předávané tradiční postupy na výrobu, v kombinaci s moderními technologiemi, to je rodinná italská firma Montanari & Gruzza, fungující již 70 let na Via Emilia. Specializuje se na výrobu másla a sýrů parmezánu a Grana Padano.
- Skladovací podmínky
- Udržujte v chladu +1°/+6°C
- Název a adresa výrobce
- MONTANARI & GRUZZA SPA, VIA ROMA 90, SANT´ILARIO D´ENZA, 42049
- Složení
- bezlaktózová smetana, bakterie mléčného kvašení
Výživové hodnoty (na 100 g) | Hodnota |
---|---|
Energetická hodnota | 3146 kJ |
Energetická hodnota | 751 kcal |
Tuky | 83 g |
Z toho nasycené mastné kyseliny | 56 g |
Sacharidy | 0.5 g |
Z toho cukry | 0.5 g |
Bílkoviny | 0.4 g |
Sůl | 0.03 g |
Alergeny | Hodnota |
---|---|
Mléko | Ano |
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.